Vetegräsjuice – Livselixir!

vetegräs juice detox läka ut cancer och alla sjukdomar cellförnyelse

Vetegräsjuice är ett kraftfullt livselixir som är proppat med klorofyll, det gröna pigment som plantor använder för att absorbera energin från solljuset, koncentrerat solljus skulle man kunna säga.

Klorofyll ökar t ex hjärtats funktion och påverkar kärlsystemet, livmodern, inälvorna och lungorna. Vetegräsjuice är troligen ett av de mest potenta och helande som finns på vår planet, det sägs läka allt! Ann Wigmore, Hippocrates Health Institutes grundare, helade sin tjocktarmscancer med vetegräsjuice och levande föda.

Vår 3-månaders internship-rawfoodutbilning som vi erhöll 2010 i USA, var just på “The Wheatgrass Place”, Ann Wigmore´s sommar tillhåll i Michigan. Och nästan under hela vår tid i USA arbetade Chris i vetegräsrummet och lärde sig allt om storskalig vetegräsodling och groddning.

the wheatgrass place, ann wigmore, läka cancer, alternativ cancer behandling

Vetegräsjuice har fantastiska hälsoegenskaper, t ex:

 • ökar antal röda blodceller
 • renar blodet
 • renar hela tarmsystemet
 • balanserar sköldkörteln och metabolismen
 • rengör kroppen inifrån, återuppbygger och neutraliserar gifter i kroppen
 • lindrar magsår och annat inflamatioriska problem i tarmen
 • renar levern
 • ökar fertiliteten
 • har framgångsrikt behandlat magsår, ulcerös kolit, förstoppning, diarré och andra gastrointestinala problem
 • minskar högblodtryck
 • driver ut tungmetaller som bly, kvicksilver, kadmium, aluminium
 • neutraliserar effekter av skadlig strålning
 • rik på A-, B-, C- och E-vitamin
 • innehåller upp till 30 % protein

 

Vetegräsjuice bör helst vara färskpressat och intas inom 30 min när det tas i helande syfte, men pulver har såklart också en detoxande effekt 🙂

Tänk på att börja med en liten dos, annars kan utrensningen blir för kraftfull och man kan bli illamående och få huvudvärk. Öka sedan successivt och har man egen slow juicer eller liten handvevare kan man med fördel pressa 2 -3 ggr om dagen, och när man ändå håller på kan man göra vetegräsjuice-tarmsköljning, eller vetegräsjuice-ansiktsmask. Har man candida kan man även göra vaginala vetegräsjuice-sköljningar, hur det går till kan man nog googla, detta gjordes iaf mycket bland det sjuka patienter som behandlades vid healing centrat där vi fick rawfood utbildningen.

Färsk pressad vetegräsjuice till små barn bör man vara försiktig med till en början. León var 2 1/2 år när han fick smaka första gången, han gillade det och drack en vuxen shot, men efter en stund spydde han som bara den, så börja med små mängder, kanske en 1 tsk för att sedan öka.

Antingen kan man köpa färdig odlat vetegräs i hälsokostbutiken ( t ex Gryningen och Paradiset i Sthlm), eller så kan man odla eget,  samt många hälsoinriktade caféer och juicebarer erbjuder vetegrässhots 🙂 Sen finns det som sagt pulver som man kan boosta sin smoothie med, funkar även till barn.

Kom och få fler magiska recept på nya sidan, www.evolutionaryhealth.se 

evolutionaryhealth

 

Länkar:

Check Also

recept rawfood jordgubbs chia oudding svarta vinbär, rawfood frukost recept, bli smal mat, fullvärdigt växtbaserat protein, detoxmat

Jordgubbs Chiapudding med Svarta Vinbär

Mättande mellanmål eller rawfood frukost med fullvärdigt protein. Chiapuddingen passar bebisar från 10 månader, kom …

4 comments

 1. Jag undrar bara om glutenintolleranta tål vetegräs?

 2. Hej!
  Ni skulle inte vilja dela med er av hur ofta och mycket ni äter på en dag, framför allt er son? Vi äter vegetariskt och mycket raw, men vill helst att maten ska vara raw. Det är mest min man som klagar över hunger trots nötter, mandlar, smoothies, rawgurt och lik mellanmål. Hur resonerar ni till dagis och skolans mat? Vad ger ni dem för direktiv? Ha det gott!/ Susanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.