Vaccindebatt på Aftonbladet

Underbart att hitta denna debattartikel om vaccinmotstånd på Aftonbladets sajt. Den publicerades redan 2009, så detta med vaccinmotstånd är ju inget nytt 🙂

En helt vanlig medelålders man och pappa till en 4-årig son skriver; “-Det som skiljer mig från flertalet svenskar i dag är att jag säger NEJ till vaccinationer”.  Han menar på att tack vare internet finns det numera utrymme för vaccin­kritiska föräldrar att ut­byta erfarenheter och göra sina röster hörda. Att allt fler texter publiceras, åsikter, opartisk forskning och spännande debatter tillgängliggörs.

Jag håller med om när han skriver att debatten i Sverige är och har varit på tok för ensidig. Om detta beror på läkemedelsindustrins inflytande på marknad och myndigheter vill han låta vara osagt. Men jag som så många andra vaccinmotståndare är övertygade om att detta såklart är fallet.

Hans stående råd till föräldrar är att avvakta så länge som möjligt innan man låter vaccinera sina barn, att ta reda på allt man kan under tiden, och att söka information från alla håll och ta del av debatten utomlands via internet.

Check Also

detox, anti-candida diet, candidakost, utrensning, fasta grön juice, fasta, rawfood recept, gå ner i vikt med rawfood

Kostråd vid candida och svampinfektion

Kan man bli av med candida genom att förändra sin kost? Svaret är ja! För …

2 comments

 1. Hej så jobbigt med vaccin
  Undviker att besöka BVC
  Alla dem som försöker få mig på andra tankar.
  Det som skrämmer mig mest är då barnet får typ nån barnsjukdom hur det kommer bli vid undersökning på vårdcentralen.
  Hur läser man det då?
  Och hur har du tänkt

  • Vi har en halt fantastisk antroposofisk BVC och har valt att avstå från vaccin. Har aldrig varit rädd att Leon ska bli smittad av något, trots att vi reser runt hela världen. Vi är alltid friska, det enda han haft är vattkoppor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.