Underkastelsen – Svensk Dokumentär som måste ses

”Underkastelsen” är en film om de hundratals kemikalier vi alla idag bär i vårt blod, som ett resultat av den oerhörda mängd kemikalier vi sedan andra världskriget spritt i vår miljö och underkastat oss.

Denna film är en Must-see, och är en mycket bra svensk produktion. Den kommer garanterat att inspirera till att pusha kostvalen till ännu renare och mer utrensande.

Del 2 hittar ni nedan.

Check Also

Top 10 Superfood – Chia

Chiafrön är definitivt ett superfood som alla bör ha hemma och inta dagligen. Om något …

One comment

 1. Usch, vilken skrämmande och spännande dokumentär!

  Tack för en informativ och trevlig hemsida, jag är relativt ny på raw, men yoga, veganism, och korrelationen mellan kost, levnadssätt och välmående/hjärna är ämnen har länge fått en stor plats i livet. Ser nu fram emot att lära mig mer om mycket av det ni lyfter.

  Efter att ha sett ovan dokumentär har jag ett par frågor, som jag hoppas ni skulle kunna hjälpa mig att svara på, alternativt hänvisa mig i en riktning där svaren skulle kunna finnas:

  I filmen pratade de mycket om kemikalier som kommer finnas i kroppen hela livet hos oss alla. Har ni tips på studier av vad som gör att man kan minska övriga former av kemikalier som redan ackumulerats? Vid min kunskap tänker jag dels fasta, och dels en livsstil likt er, även om vägen dit är lång (men önskvärd) för många av oss. har ni tips på andra studier kring detta?

  Jag undrar om ni vet om det finns möjlighet att göra blodbprover för att mäta de egna kemikaliehalterna någonstans?

  Har ni själva gjort någon typ av blodprov, endast för nyfikenhetens skull, för att se hur er livsstil skapat en möjlighet att vara så fri från kemikalier som möjligt?

  Återigen, tack för mycket intressanta fakta, och tack för en otrolig inspiration i rätt riktning för många val här i livet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.