The Cure to Cancer Summit – Dr Brian Clement

Igår blev jag återigen inspirerad av Dr Brian Clement från Hippocrates Health Institute,  som vid The Cure to Cancer Summit hade en timmes föreläsning om hur han ser på denna så, ur ett konventionellt perspektiv, krångliga sjukdom.

Då Hippocrates är mycket duktiga på olika former av cancer va det extra intressant att lyssna på Dr. Clement, och när nuförtiden en person av två utvecklar någon form av cancer under sitt liv, är vi alla så gott som affekterade.

För att sammanfatta Dr. Clements timme på Cure to Cancer Summit så poängterar han att det huvudsakliga arbetet vad gäller att hela cancer är att koppla upp kroppen på den elektromagnetiska frekvens, 75Hz,  som stödjer alla kroppens triljoner celler och som bygger upp vår immunsystems-arme. Att konventionell kost  ständigt ger kroppen inflammatorisk respons gör att immunsystemet är ständigt under tungt arbete och därför inte kan distribuera sin kraft och energi mot de viktigare uppgifterna, såsom fighten mot cancer. Då upphettad mat skapar cancerogena ämnen, såsom acrylamide från plant baserad mat och t.ex. casein från kött, är maten en viktig bov i cancerdiskussionen.Andra faktorer som ständig stress, otillräcklig vila, och ren luft och vatten är också av högsta vikt.

Dr Clements fortsätter att nämna hur forskning visat på att i Ryssland, som har generellt har relativt hög andel cancer pga av usel kost plus hög konsumtion av vodka, har man hittat platser med betydligt lägre andel cancer. Detta berodde på att dessa platser konsumerade mycket kål. Efter vidare efterforskning så visar det sig att kål innehåller mycket av phyto-kemikalien sulforaphane som visat sig bekämpa cancer med mycket gott resultat. Sulforaphane återfinns också i broccoli groddar, broccoli, blomkål, brussel groddar, savoy kål, och det sägs att denna phyto-kemikalien jagar och utrotar cancer celler och på så sätt tillåter kroppens egna försvarat hela sig själv.

På Hippocrates Health Institute används framförallt groddar av broccoli, kål, lök, och vitlök med bästa resultat.  Han fortsätter att berätta att groddarna är den viktigaste hörnstenen i en helande kost. Klöver groddar har ca 10 ggr mer näring än ekologiskt odlade vanliga grönsaker, ärtskott-solrosskott-alfa har ca 30ggr mer näring. Vikten av groddar kan inte underskattas.

För Dr Brian Clements timme i sin helhet, besök:

http://thecuretocancersummit.com/2014-summit-live/

Check Also

Top 10 Superfood – Chia

Chiafrön är definitivt ett superfood som alla bör ha hemma och inta dagligen. Om något …

2 comments

  1. Den som vill lära sej mer om Cancer bör se den nya dokumentären “The Quest for the Cures”. En 7 delar lång dokumentär om cancer och alternativ medicin. Rekommenderar starkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.