Söndagsmorgon

Söndagsmorgonen började kl 06.00. Det första den lille alltid säger varje morgon är: Mat!!! Bara att slita sig upp till köket och sätta igång med grönjuicandet. Mangold, selleri, gurka, lime, och äpple blev innehållet idag. Ibland blir det spenat och bladpersilja också. Och det är alltid 3 normalstora äpplen på 4 glas, det räcker gott och väl.

Kan avslöja att Chris jobbar för fullt på det utlovade 801010-diets inlägget, otroligt spännade och intressanta fakta som vi samtalar om här hemma angående fruktdieten.

Lite gotteverkstad blev det såklart, magiska chokladtryfflar, mums!!

raw choklad tryfflar chocolate truffles

Det är fantastiskt att se Leóns utveckling, som jag kanske tidigare nämnt så blandar han svenska, engelska och spanska hejvilt, tänker att det sorterar upp sig med tiden. En annan underbar nyhet är att han slutat med nattblöjan. Innan jag går och lägger mig runt elva tiden så tar jag upp honom för att kissa, sen somnar han om på en gång och sover djupare än någonsin. Sedan har var dryga 20 mån har han varit utan blöja på dagen och säger till när han vill kissa eller springer själv till toan hemma, dock kvarstår att han vill bajsa i blöjan (ståendes), kanske för att vi flyttat runt så mycket senaste månaderna och inte kunnat få in någon rutin kring toalettträningen, men nu har vi bott här i lägenheten i en månad så ska ta tag i det snart. Har ni några tips så skriv gärna en kommentar 🙂

Måste visa detta coola träd med vassa taggar på stammen. Nu ska vi gå till parken så den lille få springa av sig innan han somnar i vagnen och morfar och jag tar en timmes promenad i solen.

vasst träd

Check Also

glutenfritt ekologiskt ris och bovete bröd sattva bageriet utan jäst

Vegan och Glutenfritt

Vi får ständigt frågor om vi äter någon tillagad upphettad mat, och yes, det gör …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.