rawfood nötfri rawfoodost Solrosfrö Ost med Fikonsås

Solrosfrö Ost med Fikonsås

rawfood nötfri rawfoodost Solrosfrö Ost med Fikonsås

En lite sötare raw mjukost, perfekt på rawkexet.

Ingredienser:

  • 1-2 pressade citroner
  • 3-4 dl solrosfrön (blötlagda 4 timmar)
  • en nypa salt
  • 1 – 2 klyftor vitlök
  • ca 6 fikon blötlagda i en timme, spar blötläggningsvattnet

Kör alla ingredienser förutom fikonen i matberedaren eller med stavmixern till en slätare konsistens. Vi brukar börja med matberedaren för att avsluta med stavmixern.

Mixa sedan fikonen men stavmixern och spä ut med blötläggningsvattnet till önskad kletig konsistens.

Bygg i olika lager, först osten sedan fikon klet på och fortsätt varva så.

Check Also

kålwrap med krämig saffrans-hirsotto, nektarin chutney, avokado och gurkskivor med hackad mynta, hälsosam mat, detox mat, mat man blir smal av, nyttig näringsrik mat, god vegan mat, rawfood recept middag lunch

Kålwrap med Saffran/Broccoli Hirsotto

Att använda kålblad som tallrik/wrap är verkligen smidigt, blir mycket mindre disk 🙂 Igår blev …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.