Rödbetschips

raw rödbetschips

De här rödbetschipsen är riktigt mumsiga att äta som dom är eller att ha i sallader.

Gör så här:

Skiva rödbetorna i en mandolin eller skär tunna skivor med kniv. Lägg över i en bunke och marinera lite snabbt med olivolja och salt. Lägg in i torkugnen för att torka några timmar.

Check Also

kålwrap med krämig saffrans-hirsotto, nektarin chutney, avokado och gurkskivor med hackad mynta, hälsosam mat, detox mat, mat man blir smal av, nyttig näringsrik mat, god vegan mat, rawfood recept middag lunch

Kålwrap med Saffran/Broccoli Hirsotto

Att använda kålblad som tallrik/wrap är verkligen smidigt, blir mycket mindre disk 🙂 Igår blev …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.