Regniga dagar ger mycket rawfood gott

Blir så otroligt kreativ när det är mindre bra väder ute, när man verkligen får den där tiden att stå i köket utan och känna att man måste gå ut bara för att det är soligt.  Så mycket raw food gotte har avnjutits senaste tiden 🙂

T ex dessa små raw choklad/mandelsmörs munsbitar med olika toppings. Som vanligt slängde jag bara ihop lite ingredienser utan att skriva upp receptet, men ska göra igen och återkommer med exakta mått.

små choklad raw food bakelser utan socker, mejeriprodukter, gluten och ägg

Och allas vår älskade efterrättspaj är så himla gott, så det har blivit ett par stycken raw food pajer med bl a äpple/nektarin och körsbär. Basen för receptet har varit detsamma som den AntiCandida Äpplepaj (se bild nedan) som finns i min senaste raw food dessert e-boken “RåSött – Nötfritt/Lakrits/AntiCandida”.

recept i raw dessert efterrätter i råsött, raw food äppelpaj glutenfri, laktosfri

Och eftersom choklad passar till ALLT, så har jag sedan ringlat över raw choklad smaksatt med mint, och toppat med lite mullbär 🙂 Recept för anticandida/diabetes choklad finns också med i e-boken.

raw food äppelpaj anticandida kost, äpplepaj utan socker mejeriprodukter gluten och äggraw food körsbärspaj utan gluten socker mejeriprodukter och ägg

 

Check Also

ekologiska apelsinträd spanien

I vårt raw food kylskåp

Väldigt många undrar vad vi har i vårt kylskåp, och så här ser det ut när …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.