RÅSÖTT – Nötfritt / Lakrits / AntiCandida

råsött- raw food desserter - nötfritt, lakrits, anticandida

Nytt pris i shoppen på senaste raw dessert e-boken, nu magiska 88 kr (ord. 139 kronor) <3

 

RåSött – Nötfritt/Lakrits/AntiCandida.  Raw food recept utan mejeriprodukter, raffinerat socker, gluten och ägg.

24 näringtäta raw food recept som passar hela familjen. Fokus har legat på nötfria raw food recept då jag vet att det finns en stor efterfrågan på detta.

 

16 nötfria desserter och bakverk, bl a den allra godaste Mango/Passionsfrukt Moussetårtan och Morotkaka med Lila/Rosa Frosting, Gräddig Jordgubbstårta.

Det är 8 anti-candida vänliga recept, bl a en Key Lime Tårta och Tranbärsmousstårta med Vanilj och Rosor, och självklart choklad recept oxo.

7 st av de 24 recepten är med lakrits, min absoluta favoritsmak 🙂 Och lakritsrecepten finns både i anti-candida och nötfritt.

 

Här kan du köpa och ladda ner boken 🙂

nötfri raw food aprikos och kardemumma kaka med blåbärsfrosting nötfri morotskaka raw food dessertraw food lakrits bon bon nötfri mint choklad med spirulina

Check Also

recept rawfood jordgubbs chia oudding svarta vinbär, rawfood frukost recept, bli smal mat, fullvärdigt växtbaserat protein, detoxmat

Jordgubbs Chiapudding med Svarta Vinbär

Mättande mellanmål eller rawfood frukost med fullvärdigt protein. Chiapuddingen passar bebisar från 10 månader, kom …

5 comments

  1. Hejsan!
    Måste bara säges. Oh, yes!!! Jag har hittat hem. Har precis dykt på er blogg och hittar då denna boken som är som klippt och skuren för vår familj. Behöver verkligen anti-candida, maken tål inte alla sorters nötter och jag är otroligt svag för lakrits och choklad. Kan det bli bättre. Raw är nytt för oss, men hela familjen (jag, maken och två döttrar på 9 och 13) är förväntansfulla. Boken ska beställas omedelbums!

  2. Äntligen!!! Älskar eran blogg o är så nyfiken på era recept. Så fina bilder det verkar vara också.
    Den här bloggen är som ett lufthål för sund mat o vettigt tänk. Den bidrar till att jag känner att det jag gör o äter är rätt o inte alls så konstigt. Tack.

  3. En alldeles fantastisk bok för en person med ägg- och nötallergi som fn äter anti-candidakost! Stort tack.

    Dock; ett recept verkar sakna ett stycke. Mango/passionsfruktmoussetårtan saknar ingredienser och anvisningar kring tårtbottnen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.