Lyx mat!

Vilka fantastiska matdagar som har passerat, riktiga WOW-upplevelser för smaklökarna! I och med vår nya rawfood Deli här i Lima, Peru, så blir det lyxlunch för oss varje mån-fre 🙂 Chris står i köket på färmiddagen och rawckar loss samtidigt som han utbildar personalen, León och jag kommer över lagom till lunch med efterrätterna och tar sedan lite bilder på vad som ska förtäras.

All mat är 100 % ekologisk och går helt i linje med Tree of Life´s riktlinjer, vilket betyder att den är i världsklass när det kommer till mat som medicin.

Här är en klassisk peruansk lunchtallrik. Ceviche på champinjoner, groddat quinoa “ris”, sötpotatis a la criolla, huancaina sås och regnbågssallad med dressing. Här är ett av våra favorit recept på raw ceviche med mango. peruansk rawfood ceviche tallrik

Grekisk raw food tallrik, en riktig medelhavsdröm 🙂 Tzatsiki och tapenade med bröd, klassisk grekisk sallad, fylld tomat och zucchini.

raw food grekisk lunch

Japansk raw food tallrik med bl a alg sallad, teriyaki kål, syrade grönsaker 🙂

japansk raw food

Och slutligen desserterna 🙂 Jag måste ha världens roligaste sysselsättning, varje dag får jag hitta på nya skapelser för alla sötsaks- älskare, mums mums!

En tropisk mousse, raw version av bounty och en caramel brownie. tropisk mousse, raw bounty, raw food caramel brownie

Check Also

glutenfritt ekologiskt ris och bovete bröd sattva bageriet utan jäst

Vegan och Glutenfritt

Vi får ständigt frågor om vi äter någon tillagad upphettad mat, och yes, det gör …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.