Kommentar om kommentarer

raw food jordgubbs tårta utan socker gluten ägg

Vad sägs om den här läckra jordgubbstårtan som levererades i helgen till ett födelsedagsbarn 🙂 Hade väldigt gärna tagit en tugga!!

Tack för allas respons den senaste tiden. Tyvärr är tiden begränsad att svara på alla kommentarer och mail, men tar det som går. Vi har lärt oss från er alla.

Den mesta fördjupningsinformationen inom hälsa som vi presenterar här i bloggen är ett ihopplock av det Masters bibliotek jag (C) går igenom just nu. Den vetenskapliga litteraturen är alltid öppen för kritik och förändring, med olika texter sammanskrivna, av mig (C) eller forskare, för att backa ett utvalt perspektiv; samma sak händer på statlig nivå, med lobbying, kommersiellt sponsrade eller mut-signade studier. Mycket av basen till det som skrivs är inspirerat av Dr Gabriel Cousens, medicinsk forskare och holistisk doktor sedan 40 år tillbaka, världsledande inom raw och levande föda, som alltid involverar den bredare spirituella dynamiken.  En stor del av den litteratur som läses är än mer kontroversiell, då det stöter sig med de flesta religösa föreställningarna och synsätt på världen. Mycket av detta håller jag för mig själv, men kommer börja lyfta inläggen en del, från den vetenskapliga sidan till att inkludera en spirituell vinkel och koppling.

Vi ämnar inte engagera oss i några debatter i sakfrågor utan siktar på att vara en plats för annorlunda och likasinnade naturligt operfekta personer. Vi behöver därför bli mer selektiva vid godkännandet av kommentarerna i framtiden; en frihet vi tar oss som ägare av denna hemsida är att bestämma till hundra procent vad som ska synas eller inte, alternativt att vi tar bort möjligheten att kommentera, och vill man komma i kontakt med oss finns det ett kontaktformulär här på hemsidan.

Allt som skrivs om här på bloggen är ett urplock av sådant som vi just nu står för, berör och resonerar med oss; våra tankar och idéer om livet, hälsa osv. Ni läsare väljer själva vad som resonerar med er. Håller man inte med om vad som skrivs så är det HELT OK. Vi vet att det finns massor av människor som tycker olika från oss; i vår mångfald finner vi också mycket lärdom och underhållning. Tack ni alla! Självklart kan man skriva en liten kommentar om hur man tänker, kanske godkänner jag (T) eller så godkänner jag inte, men att skriva långa noveller eller kommentarer om konventionellt tänkande som för oss ej resonerar; eller för andra läsare kanske väldigt förvirrande, är för mig helt ointressanta att godkänna. Vi skriver för att visa på hur man kan tänka lite, eller mycket, annorlunda, och ja, det sticker och svider i vissas ögon, och det är lite det som är meningen 😉

Vi tror på att man ska göra sina egna efterforskningar på allt man känner sig osäker kring. Också våga ifrågasätta sig själv, det man lärt sig, och etablissemanget som oftast består av myndigheters rekommendationer och gamla traditioner om hur livet borde levas. Tänk själva rätt och slätt 🙂

Och viktigare än att tänka rätt och slätt på det mentala planet, är att känna rätt och slätt på det emotionella planet med vad som resonerar med en innersta ton; en ton som har tystats ner under många effektiva och materiellt produktiva generationer i västvärlden, inte minst Sverige.

Basically, sluta analysera sönder allting och lyssna inåt i eran egna tysthet. Börja meditera och den inre kommentatorn kommer ge med sig.

Check Also

glutenfritt ekologiskt ris och bovete bröd sattva bageriet utan jäst

Vegan och Glutenfritt

Vi får ständigt frågor om vi äter någon tillagad upphettad mat, och yes, det gör …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.