Indisk Solrosfrömix

indisk solrosfrömix

Underbart kryddig indisk mix på solrosfrön som gör salladen matigare. Passar stora som små.

Ingredienser:

solrosfrön (blötlagda i 4 h)
lite pressad citron
olivolja
gröna ärtor (valfritt)
färsk persilja eller koriander
krydda med mald koriander, spiskummin, paprikapulver, herbamare och gurkmeja

Blötlägg solrosfröna i fyra timmar, häll av vattnet och skölj fröna i nytt vatten. Mixa sedan lite snabbt i matberedaren tillsammans med citron juicen, olivoljan och kryddorna. Häll över till ny bunke och blanda med finhackad persilja och gröna ärtor.

Check Also

kålwrap med krämig saffrans-hirsotto, nektarin chutney, avokado och gurkskivor med hackad mynta, hälsosam mat, detox mat, mat man blir smal av, nyttig näringsrik mat, god vegan mat, rawfood recept middag lunch

Kålwrap med Saffran/Broccoli Hirsotto

Att använda kålblad som tallrik/wrap är verkligen smidigt, blir mycket mindre disk 🙂 Igår blev …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.