Grönkålschips

raw grönkålschips

Dessa godingar kan man bara inte äta för många utav. Vi älskar grönkålschips!!

Gör så här:

Ta bort mittstammen på grönkålen. Lägg i en bunk och massera in med händerna lite olivolja och salt.
Supergott att tillsätta cayenne, chipotle eller cajunmix från Urtekram.
Torka i torkugnen ett gäng timmar tills de är krispiga.

Check Also

kålwrap med krämig saffrans-hirsotto, nektarin chutney, avokado och gurkskivor med hackad mynta, hälsosam mat, detox mat, mat man blir smal av, nyttig näringsrik mat, god vegan mat, rawfood recept middag lunch

Kålwrap med Saffran/Broccoli Hirsotto

Att använda kålblad som tallrik/wrap är verkligen smidigt, blir mycket mindre disk 🙂 Igår blev …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.