Flow

Som ni märkt har det varit lite tyst från vår sida senaste dagarna, det är för att det händer så himla mycket just nu på alla plan. Men det är ett bra flow med massa magiska grejjer. Kolla in denna grymt vackra solnedgång som vi beskådar från vårt vardagsrums fönster och mediterar till nästa varje kväll.

magisk solnedgång över stilla havet lima peru utsikt från rawfoodfamiljen

Jag har stått i köket och styrt massa raw food tårtor som börjat levereras, och det blev större efterfrågan än vad jag klarade av, antar att man i början blir glad av varje beställning som görs, men oj vad det tär på en. Har iallafall kommit upp med en plan på hur jag ska arbeta framöver för att behålla min energi.

Har gjort massa små mini varianter av After Eight Cheesecaken 🙂

raw after eight choklad mint cheesecake

Eftersom vi självfallet kör på 100% ekologiskt i allt vi gör så är utbudet minst sagt begränsat, finns mycket mer eko ingredienser i Sverige, men vårt kontaktnät här med små leverantörer har börjat byggas upp och just nu jobbar jag med prima raw råvaror. I början var jag förargad över det lilla eko utbudet, men nu efter några veckor har jag börjat tänka helt annorlunda kring vilka raw desserter jag kan göra, mycket lärorikt och breddande.

Här är en krämig mango tårta som tydligen alla peruaner bara älskar, den mest beställda tårtan hittills 🙂

raw food mango tårta

Check Also

glutenfritt ekologiskt ris och bovete bröd sattva bageriet utan jäst

Vegan och Glutenfritt

Vi får ständigt frågor om vi äter någon tillagad upphettad mat, och yes, det gör …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.