Elektromagnetisk strålning, ett osynligt hot!

 

Här är ett fikaställe längs med strandpromenaden, ett riktigt kanonläge med panorama utsikt över Stilla Havet.

cafe med havsutsikt, lima peru

Vänder man sig om ser man den mindre sköna delen med att bo i en storstad. En gigantisk mobilmast full med satelliter. Och det där skrämmer mig så himla mycket, för det ligger totalt utanför min kontroll och jag blundar för det, i allafall så länge som vi bor här i Lima.

elektromagnetisk strålning gigantisk mobilmast

All elektromagnetisk strålning som omger oss är långtifrån bra för oss. Trådlösa nätverk, mobilmaster, elektriska apparater, bluetooth och allt det där. Barn och foster påverkas mycket negativt. Känner ett stort obehag för all info man får till sig och har senaste året börjat sätta mig in i det här ämnet mer och mer. Strålning är en stor anledning till att jag inte vill bo i Sverige, det sägs är det 4G täckning överallt.

Facebook gruppen Skydda våra barn mot electrosmogen är kanon för den som vill fördjupa sig i allt som har med strålning och göra, samt hur det går att skydda sig, bra länkar och videos.

Vi skyddar oss genom att dricka jod varje dag, samt att Chris och jag har varsin Pen Armor från Tree of Life som vi har på oss dagtid.

pen armor tree of life

Några vanliga kortsiktiga negativa hälsoeffekter på strålning:

Sömnstörningar, migrän, huvudvärk, koncentrationssvårigheter, minnesluckor, beteendestörningar, stresskänsla, svårt att tänka klart ögonirritation, ljud och ljuskänslighet, öronsus, tinnitus, yrsel, illamående, domningar i armar och ben, led och muskelvärk, tryck över huvudet, skenande blodtryck, hjärtklappning, andnöd, känsla av att vara i en bubbla, ångest, psykisk ohälsa, nedstämdhet, utmattning,onormal trötthet, hugg och stickningar över hela kroppen, frossbrytningar, vibrationer inuti kroppen, svettningar, influensaliknande symtom, försvagat immunförsvar m.m.

Långsiktiga negativa hälsoeffekter:

Kollaps av immunförsvaret, nedbrytning av celler, DNA-förstörelse, cancer, neurologiska sjukdomar m.m.

Uppkopplade Barn

Vi måste skydda barnen och faktiskt göra vårt yttersta. Barnen är otroligt utsatta då de absorberar dubbelt så mycket strålning som en vuxen. I Sverige såg jag överallt barn som lekte med sina föräldrars telefon och ipad, även León har gjort det, dock extremt lite som tur är. Vissa föräldrar har till och med stoltserat med att deras barn minsann vid ett års ålder kunde ta bort knapplåset på iphonen och hitta till spelen, låter skrämmande i mina öron.

Här är en faktabroschyr från Strålskyddsstiftelsen om hur mobiler och datorer påverkar barns hälsa.

För din egen utbildnings skull: http://www.stralskyddsstiftelsen.se/op/

Check Also

mjölksyrade grönsaker surkål probiotiska

Mjölksyrade grönsaker

För några veckor sedan gjorde Chris en jätte batch av fermentarad mjölksyrad rödkål. Trots namnet har …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.