Chemtrails

Jag vill ta upp något riktig allvarligt som berör oss alla, nämligen CHEMTRAILS. För den som inte vet vad chemtrails är så är det hög tid att informera och utbilda sig inom detta. Det finns massvis info om detta och jag (T) väljer som vanligt att bara toucha detta ämne så ni kan göra egna efterforskningar.

Alla har vi nog sett strimmor på himlen och trott att det är kondensstrimmor från flygplan, men….experter menar på att kondensen är tunn och försvinner fort medans chemtrails ligger kvar länge. De säger att;

Chemtrails är kemiska utsläpp som innehåller aluminiumoxid, barium, virus, tungmetaller, nanopartiklar och gifter.

Tungmetallerna som sprids i atmosfären har flera funktioner. En funktion är att metallpartiklarna i atmosfären hindrar den kosmiska strålningen, för att skydda all känslig elektronik och mobiltelefoner, som skulle sluta fungera om inte strålningen stoppades.

HAARP – The High Frequency Active Auroral Research Program

Genom att sprida dessa metallpartiklar med chemtrails kan man med enorma HAARP anläggningar milt uttryckt ”styra vädret”. Det kallas geo­engineering. Den officiella användningen av HAARP är att studera vädret. Men vissa militära dokument visar att HAARP syftar till att lära sig att utnyttja atmosfären/jonosfären för ändamål inom försvaret. HAARP är ett superstarkt radiovågs instrument som kan skjuta 3,6 miljarder watt rakt upp i himlen. Detta lyfter regioner i jonosfären högre upp i rymden och gör dem varmare. Elektromagnetiska vågor studsar sedan tillbaka till jorden och bombarderar allt som de träffar. Många tror att detta kan vara en hemligt vapen för att styra vädret och orsaka orkaner, stormar, åska, jordbävningar och tsunamis.

Det finns såklart många fler anledningar till chemtrails utsläppen, vänligen titta på de youtube klipp nedan som jag länkat till. Vår förebild Dr. Gabriel Cousens har en hel playlist med massa info om HAARP och chemtrails, och bäst av allt, lösningar.

Här i Peru har jag tack och lov inte ännu sett till några chemtrails. Trots massvis med flygtrafikt från internationella flygplatsens här i Lima, så är himlen ALLTID blå. Men här nedan är bilder som jag tog i Grekland för ett år sedan. Dessa strimmor höll i sig hur länge som helst, kändes inte helt okej att ligga där och sola. På första bilden tycker jag att man verkligen ser att en strimma sakta ramlar neråt, usch!!

chemtrails chemtrails

Viktiga länkar och videos om Chemtrails

*Playlist med Dr. Gabriel Cousens om chemtrails och HAARP: http://www.youtube.com/watch?v=T2wdYza50BU&list=PLD384A1119D444F49

*Sanna Ehdin Anandala, fil. dr, immunolog och verksam som fri forskare, föreläsare och författare till tolv böcker som sålt i en miljon exemplar och böcker finns utgivna i tio länder. Vänligen titta på denna svenska utbildningsfilm om chemtrails som Sanna Edihn rekommenderar på sin hemsida:

Del 1: http://www.youtube.com/watch?v=EtW30pt_kYo&feature=youtu.be

Del 2: http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w

*Svensk blogg: http://chemtrailsisverige.wordpress.com

Check Also

Övergången mot den olympiska dieten

De flesta av oss är sökare, medvetet eller omedvetet. Det vi söker är oftast vår …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.