Blandad raw kompott

Igår stod jag och León och julbakade massa raw julgodis, hade en del recept i min samling som behövdes uppdateras. Mums mums tyckte León som åt och åt. Under tiden sjöng och lyssnade på svensk julmusik för att komma i stämning.

Senaste veckorna har det bakats väldigt mycket raw kakor och tårtor, och vissa projekt har jag tydligen inte ens hunnit avsluta, misstänker att det varit för León kanske vaknat tidigare från sin dagsvila. Som den här sega chokladbiten som låg inlindad i bakplåtspapper längst in i kylskåpet.

rawfood choklad godis i rawfoodfamiljens kylskåp

Vi hittade den igår kväll och varje gång Chris och jag öppnade kylskåpet tog vi en tugga, gick inte att stå emot! Livsfarligt konstaterade vi att alltid ha nått gott i kylen, tur att det är nyttiga gottegrejjer iallafall 🙂

Vintern är på intåg och det börjar bli lite svalare, som svensk sensommar ungefär. Vi har fortfarande shorts och linne på oss, medans peruanerna gärna använder skinnstövlar och dun väst 🙂 Blir en del förundrande blickar som kastas mot oss när vi ligger halvnakna i parken som typiska soldyrkande svenskar.

Har fått en del förfrågningar på diabetesvänligt rawfood gotte, så håller på och klipper och klistrar i mitt huvud i hopp om att komma på en del goda grejer. Det är verkligen svårt, för jag gillar inte steviadroppar, de smakar alldeles för syntetiskt och jag vill arbeta med whole foods råvaror. Men dessa godbitar blev mycket lyckade och León gillade dem oxo 🙂

rawfood godis för diabetiker

Nu till helgen postar vi det efterlängtade 801010 inlägget. Chris har suttit med det hur länge som helst känns det som, ska bara först översättas till svenska, han skriver ju allt på engelska. Mycket intressant läsning och information om denna populära rawfood diet/gren. Vi har lärt oss massor och haft många spännande diskussioner om allt som rör frukt, hoppas ni kommer känna detsamma.

Trevlig fredagskväll på er!!!!

Check Also

glutenfritt ekologiskt ris och bovete bröd sattva bageriet utan jäst

Vegan och Glutenfritt

Vi får ständigt frågor om vi äter någon tillagad upphettad mat, och yes, det gör …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.