Bananglass med ingefära och citron

roofed glass banan ingefära och citron

Krämig raw food bananglass med lite mer vuxen smak av ingefära och citron. Glassen är naturligt fri från laktos, mejeriprodukter, socker, ägg och är helt vegansk.

Receptet kommer från min raw food dessert e-receptbok “RåSött” som går att köpa här 🙂

Ingredienser:

  • 3 st frysta hela bananer
  • 3 msk mandelsmör
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver
  • Citron zest (från ca 1/2 citron)
  • Färsk riven ingefäran
  • En nypa salt

Gör så här: Kör allt i matberedaren till en slät konsistens, smaka av med citron zest och ingefära. Lägg över i bytta och lägg i frysen alternativt servera på en gång. Dekorera med citronzest.

Check Also

recept rawfood jordgubbs chia oudding svarta vinbär, rawfood frukost recept, bli smal mat, fullvärdigt växtbaserat protein, detoxmat

Jordgubbs Chiapudding med Svarta Vinbär

Mättande mellanmål eller rawfood frukost med fullvärdigt protein. Chiapuddingen passar bebisar från 10 månader, kom …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.