Asiatiska Solrosfröbollar

asiatiska solrosfröbollar

 

Mumsiga och mättande solrosfröbollar med asiatiska smaker. Anti-candida och diabetesvänliga 🙂

 

Recept Asiatiska Solrosfröbollar:

 

  • 2 dl solrosfrön (blötlagda 4 timmar)
  • 1-1,5 dl soltorkade tomater
  • 1,5 tsk riven ingefära
  • 3 msk pressad citron
  • 1 pressad vitlök
  • 2 tsk paprika pulver
  • en nypa cayenne eller chilipulver
  • 1,5 msk fin hackad koriander eller persilja
  • nypa rosa salt
Kör ingredienserna i matberedaren. Använd en glasskopa för att göra bollarna, toppa med sesamfrön. Servera på sallads blad tillsammans med gurksallad (gurka, rosa salt, rödlök, sesamolja och sesamfrön)

Check Also

kålwrap med krämig saffrans-hirsotto, nektarin chutney, avokado och gurkskivor med hackad mynta, hälsosam mat, detox mat, mat man blir smal av, nyttig näringsrik mat, god vegan mat, rawfood recept middag lunch

Kålwrap med Saffran/Broccoli Hirsotto

Att använda kålblad som tallrik/wrap är verkligen smidigt, blir mycket mindre disk 🙂 Igår blev …

2 comments

  1. Jag har aldrig provat att göra solrosfröbollar, men det måste jag ju bara testa. Tack för receptet!

  2. Vilket bra recept. Enkla att göra och supergoda!

Lämna ett svar till Mikaela Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.