Vinnarna och djurparks undrande…

Tävlingen där jag lottade ut 2 signerade ex av Karin Haglunds nya raw frukostbok är avslutad och jag har dragit två lyckliga vinnare. Grattis Rita och Solveig!! Ni blir kontaktade via mail snart.

Och på tal om ny raw bok så har jag oxo en på g 🙂 Raw desserter där större delen av recepten är nötfria och anti-candida. Såklart massa lakrits och choklad oxo 🙂 Sitter och redigerar det sista och tänkte ha den klar innan den 10:e maj då jag och León åker på semester medan Chris åker till Spanien igen och kör retreat igen. Läs mer här om ni är sugna på att joina.

Här är en super duper gullig mini känguru som vi fick bekanta oss med på ett fjärilshus i Spanien. Har generellt svårt för djurparker och se djuren behöva vara inlåsta och ha begränsade ytor att röra sig på, vill att de ska å vara fria i naturen och deras naturliga miljö. Det skiljer sig såklart enormt mellan olika länder och parker, hur resonerar ni kring djurparker, känns det okej att besöka dom?

mini känguru

Check Also

rawfoodglass bananglass i glutenfri våffla, sockerfritt barnkalas

Rawfood killen 4 år

I helgen firade vi den här vilda rawfood killen som har fyllt 4 år 🙂 …

2 comments

  1. Äntligen någon som också lider av att se stackars i stängda djur! Jag är starkt emot djurparker och har helt slutat besöka dem och slutat låtsas tycka det är okej… Var på Skansen midsommar 2012 typ och blev så illa berörd att jag svor på att aldrig mer besöka en!

    • …en till grej!
      I höstas slutade jag dricka kaffe helt och hållet, efter ca 10 års dagligt drickande. Jag mådde väldigt bra, eller jag blev mycket gladare i humöret. Men till slut kom beroendet och vann, och nu känner jag att det är helt okej för mig att ha denna last än så länge. Jag har lätt med disciplinen att sluta med ovanor – om jag är MOTIVERAD, och kaffet är inget som jag lyckas bli supermotiverad att vara fri från. Men jag undrar, kan ni tänka er att skriva ett inlägg om denna omtvistade dryck? Vore TOPPEN! Ni har så mycket kunskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *