Välkomna till OLIVE RETREAT – Andalusien i höst

mind-games-detox-retreat-spain-andalucia

Södra Spanien ligger varmt om de flestas våra hjärtan, då vi är många som åkt dit för att komma bort ett kort eller långt tag. Byta miljö och komma ur rutinen är befriande och stärkande på många sätt. Att den nästintill perfekta temperaturen i Andalusien plus energiska solen hjäper till på traven i vår strävan efter avslappning och balans kommer inte som någon överraskning. Lägg till att en flygbiljett ofta går för under en tusing, och vi har det smidigaste av alla semester alternativ i EUs närhet.

I denna miljö har vi i Olive Retreat valt att kombinera ett flertal av de kraftfullaste verktygen för självläkning. Så kraftfulla att Olive Retreat har blivit omnämnt som ett av världens 10 bästa hälsa retreats av Queen of Retreats.

olive-retreat-spain-change-andalucia-detox-vegan

Genom att blanda Vegan and Live Foods, Yoga, och Meditation, så snuddar vi på den service som erbjuds på de främsta healing centers i världen; de som stödjer sina resultat på en växtbaserad och levande föda kost, dvs Tree of Life Rejuvenation center och Hippocrates Health Institute, där vi antingen studerar, har varit på eller delar forskningsvinkling.
Vi har valfria men rekommenderade klasser så att ni kan vara säkra på att ta hem en massa hälsokunskaper med er hem.
Som gäst stannar man vanligen 7 dagar (lör-lör), men kan bygga på upp till 3 veckor utan att repetera allt läromaterial. All undervisning sker på engelska.
Man kan välja på tre liknande men olika retreats:
  • Mind / Body Detox: En introduktion till hur man detoxar på ett säkert och effektivt sätt.
  • Yoga / Rawfood: För de mer vana och som redan är införstådda i vikten av en plant baserad kost.
  • Meditation Retreat: Mer för dem som är intresserade av att dyka djupt ner i sitt psykologiska förhållningssätt till världen, vi kan kalla det stretching av medvetandet.

Bokningar och Priser

Dessutom så erbjuder vi på utvalda delar av året Olive To You vilket är en on-demand tjänst med alla grundpelare Olive står för, men skräddarsytt och oftast på egen klient plats, typ företag eller myndigheter.
 
Yogan vi utövar och undervisar kommer från de två falangerna Ashtanga och Iyengar.
Oavsett form så anpassas yogan efter det individuella behovet. Tillsammans på Olive Retreat så har vi över 20 års yogaerfarenhet och undervisat tusentals timmar i olika sammanhang. Under dina dagar hos ett Olive Retreat har du möjligheten att delta i alla klasser.

O-Insta-Love-32O-Insta-Love-33

Vi tror på Mat som Medicin

Vi gillar ekologiskt, vegan, 50-80% raw, mkt gröna blad och groddar, alger, juicer, smoothies, och superfoods. Gärna med en dag enbart grön-juice.
Vid sidan om våra egna kunskaper och erfarenheter så drar vi inspirationer ,riktlinjer och protokoll från t.ex Gabriel Cousens, David Wolfe, Hippocrates Clements, Ann Wigmore, Bruce Lipton, Jesus, Buddha, Mohammed 🙂 Oss Själva.
Ni som följer oss vet precis vad man kan vänta sig.

O-Insta-Love-29O-Insta-Love-19

Meditationen är inte helt oväntat en högst individuell upplevelse och resa. På Olive så blandar vi guidade och tysta meditationer, och i de flesta fall tillsammans med djupare insikts-chats i samband med vår dagliga eftermiddags-träff.
O-Insta-Love-35
O-Insta-Love-36
 
Olive teamet består av högst speciella, ödmjuka och erfarna individer, som vi alla är där för att du skall kunna slappna av och lita på hur din process uttrycker sig. Läs mer om Olive teamet.

Check Also

rawfoodfamiljen, nomadliv, hälsosamma barn

Sverige Roadtrip del 3

Del 1 och del 2 kan läsas här…. Är så tacksam över allt vackert vi …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *