Home » Tävling » Tävlingsdags

Tävlingsdags

karin haglund rawfood och vegan frukost recept karins frukost

Det har blivit dags för en tävling 🙂

Raw snyggaste Karin Haglund släpper här i dagarna en ny inspirerande raw bok, Karins Frukost, och jag lottar ut ett exemplar, signerad av Karin själv 🙂 Boken är proppad med alkaliska välgörande gröna och sköna rawfood och vegan recept, perfekta att starta dagen med, de funkar såklart även som mellanmål eller annat mål mat, då alla recept är supernyttiga!

De 130 recepten i Karins Frukost är indelade i följande kategorier:

 • Juice och Smoothies
 • Yoghurt, Kräm och Granola
 • Gröt och Pudding
 • Kex, Bröd, Plättar och Pålägg
 • Frukostfika, Bollar och Bars
 • Tillagad frukost

Bilderna till recepten är alldeles magiska, man vill verkligen testa allt! Som vanligt i Karins receptböcker så utesluter hon cashew, jordnöt och pistage, me like 🙂

I Karins Frukost delar Karin även med sig av sina bästa tips och trix i köket, samt träningsprogram och andningsövningar 🙂 Jag älskar verkligen Karin Haglunds alla raw receptböcker med enkla mumsiga raw food recept.

För att vara med i utlottningen av Karins Frukostbok, skriv i kommentarsfältet varför just du vill vinna, den lycklige vinnaren dras på onsdag, den 29 april. OBS!! Vinnaren hämtar boken i STOCKHOLM…så har du vägen förbi vår storstad nån gång här inom kort kan boken bli din 🙂

 

20 comments

 1. Jag vill verkligen inspirera och bjuda min kött- och sockerpundande pojkvän på något näringsriktigt gott men saknar inspiration.

 2. Veronica Thörnström Liljedahl

  Känner att det är dags att pröva rawfood fullt ut och behöver hjälp med recept och träningsprogram för att kunna lära mig så mycket om detta som möjligt

 3. Jag vill vinna denna bok för att få inspiration till att börja äta nyttigare frukostar.

 4. Karins böcker är fantastiska och just nu behöver jag både inspiration och hjälp på vägen att ta kontroll över sötsug, bli piggare och inspiration till smarta val när motivationen tryter! Min kropp behöver mer alkalisk kost och mitt sinne behöver lugn o ro som raw food ger mig ❤️ Besöker Sthlms valborgshelgen ❤️

 5. Å vad jag vill vinna en bok som inspirerar mig till en bra start på dagen! Jag är verkligen sämst på frukost ( vilket leder till en ond spiral med dåliga vanor hela dagen! )
  Tack för en härlig blogg

 6. Solveig Riesinger

  Hos mig skulle boken verkligen komma till nytta! Karin Haglund är en i mitt tycke utmärkt hälsoförebild och jag älskar att få inspiration till de enklare och mångsidiga rawfood-rätterna. I den ofta stressiga vardagen är de så värdefulla för ett hälsosamt leverne… Och genom att bjuda släkt och vänner på dessa godsaker, hoppas jag att hälsovågen ska sprida sig allt större.

 7. Jag älskar frukost, det är den bästa måltiden på dagen. Att få tips om hur jag startar dagen bäst med att ge min kropp det den behöver med hjälp av Karins bok vore fantastiskt inspirerande.

 8. Alexandra Victorsson

  Ååh denna bok skulle jag bli helt överlycklig för!! Jag födde barn i september och börjar så smått landa i det nya livet! Min lilla pojke börjar nu så smått äta mer och mer. Har ett förflutet i raw foodvärlden även om jag kommit på avvägar de senaste åren. Jag är nu så peppad att introducera min son till den fantastiska matvärld som naturen erbjuder, ända från början! Denna bok skulle ge mig en välbehövd skjuts!! Älskar Karins tidigare böcker och känner på mig att denna skulle användas utomordentligt flitigt. Håller tummarna! <3

 9. Har precis lånat Karins första bok och är helt kär, känner att jag delar hennes filosofi 100% När det gäller frukost så kör vi oftast raw härhemma men har liksom snöat in på samma recept. Denna bok skulle nog hjälpa oss få bukt med det:-) Inte minns lilleman skulle bli nöjd!!

 10. Den här boken skulle bli en gåva från mig till min kära vän och hennes man och deras lilla son på 1,5 år. Som har haft en lång jobbig ekonomisk period. De kämpar för att få tid och ork att hinna vara med varandra mysa som en familj. varje gång jag är där och lagar rawfood/vegan mat är de helt lyriska och vill ha recept. Deras tidsbrist gör att de slarvar med kosten. Denna bok skulle kunna ge en hjälpande hand till dem att få rätt start på dagen. Och börja ge sin son bra kost vanor.
  Kram

 11. Hennes var första bok var som en bibel för mig, i ett skede i livet som var väldigt jobbigt! Det går att må bra, genom att tänka och äta bra, bara man bestämmer sig för det! 🙂

 12. Jag skulle vilja vinna denna bok för att på onsdag då min bästa vän/kusin kommer på besök från hennes nuvarande hemland Canada ge den i present. Min kusin fullkomligt spritter av ambition att förändra sina livsvanor men har lite svårt att bryta sig loss från gamla vanor. Hon är både gluten- och mejeriallergisk vilket i hennes värld är det en frukost är uppbyggd av.

  Jag vill genom Karins bok visa på hur fantastiska frukostar man kan skapa helt utan mejerier och veteprodukter och genom det få henne att faktiskt styra hennes liv mot ett liv av total energi <3

 13. Har precis hittar er. Och är så glad för det! Läste om Candida och ville få råd med hur man blir av med det. Och här hittade jag precis informationen jag behöver klart och tydligt! Den här boken skulle hjälpa mig så mycket i den kampen,, då jag är värdelös på att slänga ihop nåt själv som blir gott. Speciellt efter att ha blivit utbränd. Måste ha recept att följa! Samt tror jag starkt på att en bra kost kommer hjälpa jättemycket i min väg tillbaka till ”normal”. Och har velat prova Raw food, och lära mig andningsövningar som gynnar hälsan. Verkar vara den perfekta boken! Hoppas hoppas på tur nu! Hjärtligt tack!

  • Med denna bok, skulle jag bli så klok.
   Träning, andning och raw food, jag kommer bli en superbrud!
   Med hjälp av Karin Haglund, blir det enklare att bli sund.
   Önskar och hoppas så att få vinna, så att jag min hälsa kan finna!

 14. Jag önskar att få mer inspiration för att äta ännu mer raw. Jag tycker Karins böcker är oerhört inspirerande och hennes nya bok skulle göra sig mycket bra hemma hos mig.

 15. Jag har ätit raw food sedan november 2014, jag läser mycket på nätet men upptäckte snart Karins fantastiska böcker och lånade dem på biblioteket då jag trodde man skulle tröttna snabbt på dem. Men jag tröttnar aldrig på dem, läser i dem varje dag och fick tillslut nej på biblioteket då jag lånat dem för många gånger. Det absolut bästa med hennes böcker är delarna som hon vänder sig till barn, recept, kalas och vardagstips! Att få Karins frukost bok hoppas jag framförallt kunna hjälpa mig att ta mina barn ur smörgåsträsket!!

 16. Hej!
  Jag skulle gärna vinna boken då jag försöker äta mer och mer raw food. Detta för att jag försöker få bukt med mina diverse allergier och eksem som jag har haft problem med sen jag var liten. Första gången jag kom i kontakt med raw food på riktigt var när jag började läsa er inspirerande blogg när ni fortfarande bloggade på kureras hemsida. Jag gillar verkligen Karins recept och skulle bli så glad om jag fick hennes nya bok!

  //Klara

 17. Är vegetarian sedan många år och äter ofta veganskt – men när det gäller raw är jag fortfarande en nyfiken nybörjare. Vill gärna läsa och lära mig mer!

 18. För att kunskapen och erfarenheten inom detta aldrig kan bli för mycket. För att jag är kunskapstörstig inom detta område. För att inspirera mig själv. För att inspirera andra. För att bli världens bästa rawfood-mamma till min nu fem månader gamla son. Men mest av allt för att lära mig mer så jag sedan kan lära andra <3

 19. Har en önskan om att lära och inspireras … Att börja med att förändra dagens första måltid … Känns som en god start!
  Med vänlig hälsning, Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *