Sverige Roadtrip del 3

Del 1 och del 2 kan läsas här….

Är så tacksam över allt vackert vi fick uppleva på vår road trip häromveckan, har varit så less på Stockholm senaste åren och behövde verkligen få se en annan sida av Sverige 🙂 Älskar nomad livet, man hinner se och uppleva så otroligt mycket.

Det härliga vädret höll i sig och vi njöt av hela södra Skånes kust. Turkost vatten mellan Ystad och Trelleborg, visste inte ens om att det existerade i Sverige, magiskt fint!

rawfoodfamiljen, nomadliv, hälsosamma barn

Road trippens sista dagar avslutades på bästkusten 🙂

Någonstans ovanför Falkenberg nära vattnet hoppade vi in i en hage och packade vi fram matlådorna för att börja styra middag. Här fick vi sällskap av tre mycket nyfikna små hästar 🙂 Slutade med att vi fick flytta vårt pick och pack utanför hagen….

äta mat i naturen, rawfoodfamiljen, nomadliv, hälsosamma barn

Trots att färskvarorna börjat sina blev det till slut en mumsig vegan måltid på kindeybönor blandade med arrabiata pesto med stjälkselleri bitar, spenatblad och ris från en thai restaurang.

äta mat i naturen, rawfoodfamiljen, nomadliv, hälsosamma barn äta mat i naturen, rawfoodfamiljen, nomadliv, hälsosamma barn

Utmed någon västkust strand slog vi sedan upp tältet, 100 % havsutsikt 🙂 På kvällen lekte Leónpå stranden i pyjamasen och vi njöt av solnedgången. Men jisses vilken oväder det blev på natten, superregn, åska och värsta blåsten, snacka om maximal upplevelse av naturkrafterna!

nomadliv, rawfoodbarn

På morgonen var det regn igen och vi fick packa ihop snabbt, men söder om Kungsbacka lös solen varmt igen och vi kunde styra iordning frukosten, ännu en gång med grym utsikt 🙂 Chiapudding med blåbär/maquipulver och lite äkta vanilj, toppat med päronbitar och mullbär.

Det är verkligen något speciellt med att få tillreda maten utomhus 🙂

chiapudding med blåbärspulver och päron

Check Also

rawfoodfamiljen hawaii

Hawaii

León och jag har varit på världens bästa resa, vi var borta hela november och gick …

One comment

  1. Vilken härlig resa! Kanske lite konstigt att fråga detta på det här inlägget men ”fibrerna” som blir över från juicning – vad gör ni med dem? Jag brukar göra typ biffar, dock med ägg, och vill gärna ha lite mer inspiration vad man kan göra. Har ni något kul recept? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *