Sverige Roadtrip del 1

Vi är nyss hemkomna från en fantastisk road trip vecka 🙂 Förra tisdagen fyllde vi upp bilen med tält, täcken och kuddar och massa god mat, och styrde kosan söder ut. Som jag hade längtar efter att få lämna storstan och bara få vara i naturen.

Veckan började med ett soligt picknick-stopp i Vadstena som är en super mysigt liten stad vid norra Vättern.

vadstena pirenvadstena piren, dags att bli smal, nyttig mat, läkande kostvadstena piren, total lycka

Sedan fortsatte vi innervägen ner till Gränna, så grymt vacker med alla åkrar och all grönska 🙂

Framåt kvällen stannade vi till vid Brahehus, en gammal slottsbyggnad som numera är en ruin. Brahehus ligger längs med E4:an och Vätterleden på en höjd. Utsikten över Vättern är helt oslagbart vacker och här fick jag äran att tillreda middagen, och solnedgången var alldeles magisk. Efter vi ätit kom ett gäng paragliding människor som kastade sig nerför bergkanten med sina stora fallskärmar, maxad underhållning för León.

raw vegan mat vätterleden brahehus,  magisk utsikt över vätternraw vegan mat vätterleden brahehusraw vegan mat vätterleden brahehusraw vegan mat vätterleden brahehus, paragliding i solnedgångenraw vegan mat vätterleden brahehus,  magisk utsikt över vättern

Vår första natt tältade vi på en pytteliten camping som hörde till en bondgård med söta kossor lite utanför Gränna. Småland är lite speciellt för mig då jag bodde i Jönköping mina första sex år 🙂

På morgonen öppnade jag tältet lite och stack ut mobilen för att ta en bild, en fantastisk solig dag väntade oss och vi fortsatte söderut mot Skåne 🙂 León som varit uppe sent kvällen inna somnade i bilen och sov i tre timmar, och vaknade lagom tills vi var framme i Ystad 🙂 Lyx!!!!

Fortsättning del 2 här….

raw vegan mat vätterleden brahehus,

Check Also

rawfoodfamiljen hawaii

Hawaii

León och jag har varit på världens bästa resa, vi var borta hela november och gick …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *