Spanien del 4

ronda spain

Kanske bästa delen med Spanien resan var all vacker natur som vi omgavs av. Ronda är en supermysig gammal stad ca 1 timme från Marbella kusten, och vägen hit genom bergen är så otroligt vacker med kanonutsikt. Tyvärr ingen bild som visar detta då jag blir så galet åksjuk på sådana vägar…

Den makalöst vackra bron i Sagan om ringen style från 1700-talet är kanske den mest kända sevärdheten i Ronda, lägg märke till vattenfallet längst ner, sååå läckert!!

ronda spanien sevärdheter

Dagen som vi hade möjlighet att strosa omkring och turista va superfin med sol och stekande värme 🙂 Fick bli långärmat på León och mig. Staden delas av en ravin och vi tog tillfället i akt att strosa nerför den slingriga vägen för att njuta av naturen och utsikten på närmre håll.

promenad i ronda spanienronda spanienmindullness earthing

Otroligt vacker utsikt över dalen, skulle kunna njuta av den hur länge som helst. Så välgörande för själen!

Coolt lite fönster från en ruin på vägen, måste vara bästa viewn!!

titthål i ruin i rondalove earth

Vi gick barfota allihop längs med den mysiga vägen ner i ravinen som kantades av vackra doftande blommor. Earthing till max denna lediga dag 🙂

ronda promenad spanien

 

Check Also

rawfoodfamiljen hawaii

Hawaii

León och jag har varit på världens bästa resa, vi var borta hela november och gick …

2 comments

  1. hade du/ni långärmat för att inte bränna er i solen?

    • Ja det stämmer att vi hade långärmat för att skydda oss, solen stod högt och vi var ute flera timmar. Ville inte exponera axlar och armar under så många soltimmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *