Blir så otroligt kreativ när det är mindre bra väder ute, när man verkligen får den där tiden att stå i köket utan och känna att man måste gå ut bara för att det är soligt. Så mycket raw food gotte har avnjutits senaste tiden 🙂
T ex dessa små raw choklad/mandelsmörs munsbitar med olika toppings. Som vanligt slängde jag bara ihop lite ingredienser utan att skriva upp receptet, men ska göra igen och återkommer med exakta mått.
Och allas vår älskade efterrättspaj är så himla gott, så det har blivit ett par stycken raw food pajer med bl a äpple/nektarin och körsbär. Basen för receptet har varit detsamma som den AntiCandida Äpplepaj (se bild nedan) som finns i min senaste raw food dessert e-boken ”RåSött – Nötfritt/Lakrits/AntiCandida”.
Och eftersom choklad passar till ALLT, så har jag sedan ringlat över raw choklad smaksatt med mint, och toppat med lite mullbär 🙂 Recept för anticandida/diabetes choklad finns också med i e-boken.