Nyår

Gott nytt magiskt år på er!

Vi hade äran att få fira in nya året hos våra kära vänner på Framtidsgården utanför Nyköping, en super inspirerade permakultur oas med får och hönor. Maten var vegensk/vegetarisk och gick i world wide internationella smakteman. Bl a italienska små mini pizzor, grekisk sallad, rysk rödbetskräm, indisk linssallad, mexikansk svarta bönor sallad med lime, och libanese hummus. Till efterrätt hade jag gjort en mango/passionsfrukt cheesecake, väldigt sydamerikanskt 🙂

Sista chokladen för 2014 blev en med lakrits, frystorkade hallon och rosa salt, sådär härligt seg och chewy i konsistensen. Varför förbi Lakritsroten och köpte deras saltlakritspulver, vanligt lakritspulver blandat med salmiak salt, ojoj så gott!!

Förra året var en riktigt choklad år för mig, återstår att se vad 2015 års gotte tema blir 🙂 Sitter nu och planerar in en raw lakrits workshop som förhoppningsvis blir av i slutet av den här månaden…..I love lakrits!!

raw food choklad lakrits hallon

Check Also

rawfoodglass bananglass i glutenfri våffla, sockerfritt barnkalas

Rawfood killen 4 år

I helgen firade vi den här vilda rawfood killen som har fyllt 4 år 🙂 …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *