Marockansk Couscous

raw couscous torkad frukt libanesisk

Ingredienser 2 portioner:

1/2 litet blomkålshuvud
färsk mynta
färsk bladpersilja
torkade fikon
färska eller torkade dadlar
pistagekärnor
rosa salt
olivolja

Kör blomkålen i matberedare med S-bladet tills det blir en finfördelad couscous konsistens. Häll över till en bunke och blanda i valfri mängd med hackade pistagekärnor, dadlar och fikon. Hacka valfri mängd persilja och mynta och blanda ner i röran. Smaka av med salt och lite olivolja.

Check Also

balansera tarmfloran, ibs mage, hemmagjord sauerkraut surkål kanon för magen massa bra bakterier

Hemmagjord Sauerkraut/Surkål

Surkål, eller sauerkraut, är så extremt gott och vi äter det till alla våra måltider. …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *