Kom och träffa oss i helgen :)

raw food mango passionsfrukt cheescake

Nu händer det roliga raw food grejer i Stockholm, speciellt imorgon och på lördag. För då står Chris och jag på Fältöversten vid Karlaplan och delar ut raw goda smakprover, och svara på frågor om allt som har med raw food att göra 🙂

Imorgon fredag mellan kl 17-19 bjuds det på pizza, falafel och hummus och asiatiskt groddsallad. Vi kommer även göra en demo på en blomkåls couscous med frukt och nötter 🙂

Dessutom blir det smakprover från min kommande dessert bok, hurra!!! Vad sägs om exotisk mango/passionsfrukt cheesecake, nötfria citronbollar, och lyxiga nutella praliner?! Mums mums… Begränsat antal såklart så kontakta mig här om jag ska lägga undan några VIP bakverk 😉

På lördag mellan 12-16 gör vi rawghurt, chiapudding, pressar massa grönjuice och bjuder på smarrig choklad smoothie 🙂

Hoppas vi ses!!

 

Check Also

rawfoodglass bananglass i glutenfri våffla, sockerfritt barnkalas

Rawfood killen 4 år

I helgen firade vi den här vilda rawfood killen som har fyllt 4 år 🙂 …

3 comments

  1. Vad kul!! ag hoppas att jag hinner förbi!

  2. Sådana här tillfällen är det lite tråkigt att jag inte bor kvar i Stockholm. Men jag verkligen ser fram emot din bok, har gjort det länge! 🙂

  3. Tänk att jag var på Fältöversten igår och idag och ändå missa jag er!! Så himla tråkigt:( Skulle varit fantastiskt att träffa och få lite inspo från er:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *