Home » Baby/Barn » Ett av Världens Viktigaste Event 2/4!

Ett av Världens Viktigaste Event 2/4!

rawfoodfamiljen, rawfood för barn, veganmat för famlijen

Hallå alla grymma föräldrar!

Välkommen till Rawfoodfamiljens Halvdagsevent med workshop den 2/4!

Dessa dagar håller vi på att samla ihop massa material för att dela med er som kommer på kanske Världens Viktigaste info event. Det är helt magiskt att vi med våra matval kan styra hela vår inre och yttre miljö, och framförallt ge våra barn den absolut bästa grund att stå på för att anta deras framtida utmaningar.

Anmälan sker löpande och din plats är garanterad när ni betalt in. All den här infon, tips, trix och praktiska råd kan helt klart förändra hela våra liv om det tas till vår hjärtan.

 

♥ Här får hela familjen inspiration och praktiska kunskaper i hur man förbättrar matvanor och hälsa på enkelt och smidigt sätt med växtbaserad gluten- och sockerfri kost till vardags.

Under ca 4,5 timmar samlas vi, stora som små, för att göra och smaka på olika växtbaserade måltider såsom grönsmoothie, chiapuddingar, raw tacos, goda röror, gluten/jäst fritt bröd och olika efterrätter t ex raw bollar, äpplepaj, nått chokladigt. Det blir även en snabbkurs groddning.

Ett serie kortare föreläsningar och samtal med Q & A, och självklart våra egna egna erfarenheter som vegan och rawfood föräldrar till León, ett 4 1/2 årigt energiknippe. Vi delar också med oss av våra topp 10 superfoods och Chris berättar bl.a om viktiga fettsyror/kosttillskott för växande barn.

Det serveras stor lunch buffé med massa god dryck, och självklart fika 🙂

Alla råvaror är ekologiska, och maten är fri från mejeriprodukter, ägg, gluten, raffinerat socker. Enda ”nöten” vi använder är mandel, annars är allt nötfritt. Recepthäfte till allt gott vi gör ingår självklart, och allt som serveras passar barn från ca 1 1/2 år, vissa rätter från 10 mån.

Extra underhållning för barnen, bl a fiskdamm, sagostund med böckerna om BroccoLisa, dekorera cupcakes och filmstund.

 

Rawfoodfamiljen består av:

Mamma Tess – Älskar desserter och har en förkärlek till nötfri och candida/diabetesvänlig mat. Arbetar med holistisk hälsa.

Pappa Chris – Masters utbildning i Vegan and Live Food, Tree of Life by Dr. Gabriel Cousens. Gammal elitidrottare som nu är yogalärare.

León – 4 1/2 åring uppvuxen på grönsmoothie. Stående matfavoriter är dulse alger, fänkål, oliver, sauerkraut och basilika.

 

hälsosam grön smoothie, raw food barn, veganmat till barnhälsosam grön smoothie, raw food barn

 

Plats: Birkagården, Karlbergsvägen 86B i Vasastan, Stockholm

Tid och Datum: 2/4 kl 1000-1500

Anmälan: info@rawfoodfamiljen.se, eller kontaktformulär

Investering: 1200 kr för 1 vuxen + 1 barn
Familjepris: 2100 kr (2 vuxna + 2 barn)
Extra barn: 200kr

Med reservation för ev ändringar…..

 

Check Also

vetegrässhot vetegräsjuice, detoxande effekter, renar blodet och driver ut tungmetaller

Vetegräsjuice – Livselixir!

Vetegräsjuice är ett kraftfullt livselixir som är proppat med klorofyll, det gröna pigment som plantor använder …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *