Bildregn från Grekland

Lite bilder från min och Leóns Greklands semester som var alldeles underbar! Vi var på ön Rhodos, som denna tiden på året en super fin grön ö med många vackra sevärdheter.

Vi bodde på ett all-inklusive hotell, vilket inkluderar alla måltider. Helt ok setting när man inte har egen lägenhet, för det finns alltid stora salladsbufféer och personalen var otroligt hjälpsamma genre mot mig och León när vi special beställde.  Jag hade dock med mig en hel del grejer, superfoods etc, men tänkte ta det i ett eget inlägg, hur man bäst kan planera med sin raw food mat när man ska ut och resa.

Men så här så en typisk frukost ut för mig. Herbamare örtsalt är alltid med på resor, så jag vet att saltet blir bra. Stora sallader med gröna blad, röd/vitkål, rivna morötter, paprika, gurka, tomat, massa oliver och olivolja. Toppat med aktiverade pumpafrön, hampafrön, berberies och gojis. Bredvid Herbamaren skymtas en enzym kapsel, en kapsel B12 och en kapsel DHA.

Lunch och middag bestod oxo av en liknande tallrik, med massa grönisar och ris/ugnspotatis/grekisk vegetarisk fylld paprika eller marinerade bönor.

typisk raw food frukost

Vi hade kanonväder, ca 25 grader varje dag med varma kvällar 🙂 Naturligt solskydd, skjorta och keps, bästa bästa, även på stranden, vissa dagar körde León typ leggings/långkalling- aktiva byxor när solen stekte på som mest. Jag körde med kokosolja på hela kroppen, funkar suveränt!

naturligt solskydd

Vackra skatter från det turkosa havet och färggranna blommor fick vara med när jag behövde bejaka min kreativa sida 🙂

crystal treasures

grekland rawfood turkostvatten

Vi besökte Apollo Templet och Rhodos stad en dag, så spännande med all antik kultur och gamla staden med hamnen är supermysig.

apollo templet rhodos

rawfood mamma rawfood barn

Kallithea Spa Springs från gamla antiken, en synnerligen vacker oas med varma källor 🙂

kallithea springs rhodos

kallithea springs rhodos

kallithea springs rhodos

kallithea springs rhodos

 

Check Also

rawfoodfamiljen hawaii

Hawaii

León och jag har varit på världens bästa resa, vi var borta hela november och gick …

3 comments

  1. vad kul med många bilder! 🙂
    ni ser ut att ha haft det jättemysigt 🙂

  2. Läser att du använder kokosolja i solen. Fungerar det verkligen? Trodde att det var farligt
    med olja i solen.

    • Kokosolja är den enda oljan som inte blir cancerogen vid upphettning när det kommer till matlagning t ex. Kokosolja har vi hela familjen använt som solskyddsfaktor under alla vår år utomlands. Faktorn sägs ligga kring 5-8. Funkar hur bra som helst. Finns andra oljor som har betydligt högre naturlig faktor i sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *