Home » Baby/Barn » Bananglass med ingefära och citron

Bananglass med ingefära och citron

roofed glass banan ingefära och citron

Krämig raw food bananglass med lite mer vuxen smak av ingefära och citron. Glassen är naturligt fri från laktos, mejeriprodukter, socker, ägg och är helt vegansk.

Receptet kommer från min raw food dessert e-receptbok ”RåSött” som går att köpa här 🙂

Ingredienser:

  • 3 st frysta hela bananer
  • 3 msk mandelsmör
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver
  • Citron zest (från ca 1/2 citron)
  • Färsk riven ingefäran
  • En nypa salt

Gör så här: Kör allt i matberedaren till en slät konsistens, smaka av med citron zest och ingefära. Lägg över i bytta och lägg i frysen alternativt servera på en gång. Dekorera med citronzest.

Check Also

kålwrap med krämig saffrans-hirsotto, nektarin chutney, avokado och gurkskivor med hackad mynta, hälsosam mat, detox mat, mat man blir smal av, nyttig näringsrik mat, god vegan mat, rawfood recept middag lunch

Kålwrap med Saffran/Broccoli Hirsotto

Att använda kålblad som tallrik/wrap är verkligen smidigt, blir mycket mindre disk 🙂 Igår blev …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *